Helaas!

Deze aanbieding is verlopen. Je wordt doorverwezen naar https://socialmediaondernemer.plugandpay.nl/checkout/2-lidmaatschap-jaar-1568201810

Lidmaatschap cursisten

Let op: Je gaat hiermee een lidmaatschap van een jaar aan. Je kunt kiezen voor een maandelijkse of jaarlijkse betaling.
Kies je voor een jaarlijkse betaling dan krijg je twee maanden gratis.

Lidmaatschap cursisten

Sander van Oudheusden

Voor een startende ondernemer komt er veel op je af, ook op het gebied van social media marketing. SMO is voor mij hét ideale platform om hierin te kunnen groeien. Zowel online met de community als offline met doelgerichte trainingen. Ongeacht de branche waarin jij werkzaam bent. Dat is knap. Ik geloof in een ontspannen leven voor iedereen, dus ook voor de Nederlandse hotelier waar ook ter wereld. SMO weet de soms complexe wereld van social media te vertalen naar hands on materiaal en helpt mij, en daarmee mijn klanten, succesvoller te worden en meer ontspannen te kunnen ondernemen.

Madeleine Vliegenthart

Als startende ondernemers bij en beheerders van Kasteel Radboud in Medemblik hebben we beperkt budget voor marketing. De inzet van social media, zowel organisch als met advertenties, is voor ons een voordelige manier om onze vele en zeer verschillende doelgroepen te bereiken. Bovendien krijgen we informatie terug en leren we zo over onze gasten en potentiële gasten. Het is wel kennisintensief werk en daar hebben we dan ook goede hulp bij via het platform van Social Media Ondernemer. Daar wordt iedere vraag snel beantwoord en krijgen we inspiratie van verhalen van andere ondernemers. Ideaal om met dit platform te kunnen werken met de grote hoeveelheid info die beschikbaar is, op de momenten dat het ons uitkomt.